Kontaktinformasjon:

Facebook: Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark

E-post: postdbfinnmark@gmail.com

E-post hund: dbfinnmark.hund@gmail.com

Telefon: 98447592. Telefontid hverdag kl. 14 - 18

 • Selv om det fortsatt er en stund til sommerferie, bør du planlegge for hvem som skal passe familiedyret ditt allerede nå.

  Om Fido eller Gråpus skal sendes til pensjonat, vil disse bookes opp raskt i tiden fremover. Er det naboen din, en venn eller noen i slekta som pleier å passe dyret/dyrene dine, er det jo greit at de blir spurt om det så tidlig som mulig.

  Husk: Har du ingen som kan passe på familiedyret ditt, kan du heller ikke reise bort!

 • TALVIK

  7. april.

  Truls har vært borte fra sitt hjem i Talvik i snart 2 uker. Ta kontakt med dyrebeskyttelsen om du ser han.

 

Siden vi ikke får økonomisk støtte hverken statlig eller kommunalt, er vi avhengig av inntekt fra medlemskontingenter, donasjoner og grasrotandelen. Disse midlene er alfa og omega for at vi skal kunne drive arbeidet for dyra. 


BLI MEDLEM

For å hjelpe de som trenger det, er vi helt avhengige av medlemmer. Støtt dyrene ved å bli medlem. Da gir du litt, noe som betyr mye for veldig mange.

Til gjengjeld får du også medlemsbladet "Dyrenes Forsvarer" fire ganger i året som holder deg oppdatert om Dyrebeskyttelsens arbeid.


Hovedmedlemskap koster 390 kr årlig. Ungdom/Student, koster 300 kr årlig (t.o.m det året du fyller 26)
Barn, kr 200 pr år (t.o.m det året du fyller 12)

Finn siden:  https://www.dyrebeskyttelsen.no/stott-oss/

For å gi din støtte til oss velg Finnmark under kategorien "lokalavdeling" i skjemaet.

 

VIL DU HJELPE OSS Å HJELPE?

Vipps: 123899

Bankkonto: 4901.13.79922

Du kan også hjelpe oss gratis ved å gi oss din Grasrot fra Norsk Tipping. Registrer deg som grasrotgiver på norsk-tipping.no/grasrotandelen eller der du leverer inn tippekupongen. Oppgi vårt organisasjonsnummer 987004193. 

Alle som tipper hos Norsk Tipping kan velge å tilgodese en frivillig organisasjon 5% av sin spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Vi vil med dette oppfordre så mange som mulig til å støtte Dyrebeskyttelsen Finnmark.
Det er enkelt å bli grasrotgiver. Spør etter oss hos tippekommisjonæren eller bruk vårt
Organisasjonsnummer 987004193

I perioden 1. april til 20. august er det ordinær båndtvang over hele landet. Vær en ansvarlig hundeeier - hold Fido i bånd (selv om hunden din ikke heter Fido også), for å verne om dyrene slik at disse kan få vokse opp i fred.

Ønsker du et nytt familiemedlem? 

Dyrebeskyttelsen har flere voksne katter som søker drømmehjemmet. 

Se og les om dem på siden "Katter" og "Søker nytt hjem" 

Kontakt Dyrebeskyttelsen via telefon eller mail om du finner en som passer for deg. 

Ta også kontakt om du ønsker mer informasjon om kattene.

 

 • HERTUG

 • RUNA

 • MARLO

 • LISSY

 • MISSY

 • RIGMOR

 • HEIKKI

 • PONDINE

 • BRIZNA

 • EIER SØKES ALTA/KRONSTAD

  Denne kosete og snille pusen har oppholdt seg i en garasje på Kronstad i Alta. Den ble 6. januar hentet inn til vårt kattehus i formiddag.

  Er det noen som kjenner til den? Ta kontakt

 • ARONNES ALTA

  NB alle på Aronnes! siste nytt per 30. DES om vår savnede skogskatt er at vi har grunn til å tro at ho vandrer rundt på Aronnes under Holstbakkenområdet og mot Elvestrand. Søker ly i uthus, låver og skur på dagtid og jakter og forsøker å finne mat på natta. Kjennemerker : Brunspottet, lys rundt halsen foran, sort ytterst på ørespisser og spist ansikt. Ho e 1,5 år ung og litt uerfaren og finner sannsynligvis ikke veien hjem. Ho bor i Bullveien i Bukta, heter Ursulina og lystrer navnet hvis ho føler seg trygg. Ring 95969547 ved tips eller send pm. Sjekk spor rundt og inn til hus, låver ol.

 • KATT SAVNET ALTA GAKORI

  20/12
  For 2 dager siden klarte denne vakker pusen å smette ut gjennom ytterdøra i Fjellvåkveien. Han er ikke kjent i området og veldig skeptisk 🙄 håper dere alle kan holde øynene åpne å se etter han hvis dere er i området å går.
  Er mulig han kan ha sprunget mot skogen bak skolen/barnehagen i Gakori også.

  Kontakt Dyrebeskyttelsen om observasjon

 • KRONSTAD, ALTA - KATT SAVNET

  Gråtass har vært borte fra Risveien på Kronstad i 5 uker nå, noe som er helt ulikt han. Han hadde på et blått reflekshalsbånd da han forsvant.

  Kan folk sjekke garasjer, uteboder og kjellere for å se om han kan ha blitt stengt inne noe sted? Han er sky mot fremmede.

  Ta kontakt med Ann Mari, 95063267 eller Hans Inge, 90939068, om du har opplysninger.

DYREBESKYTTELSEN NORGE FINNMARK

Personvernerklæring for Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark