Adopsjon av katt

Her ser du noen av kattene som venter på et nytt hjem. Det kan også hende vi har katter inne som vi ikke har rukket å legge ut enda, så ta gjerne kontakt på e-post eller melding på Facebook. Vi legger også ut katter på Facebook, så følg oss gjerne der. Før du tar kontakt, ber vi deg om at du leser dette. 

Alle katter får ormekur og helsesjekk ved innkomst. De får behandling for eventuelle sykdommer og skader, og de blir kastrert, ID-merket med chip og vaksinert. For å dekke noen av utgiftene, tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1000 for voksne katter (over 1 år) og kr 1200 for kattunger (under 1 år). 

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Verdens snilleste Fiffi ønsker seg så veldig et nytt hjem. En mer kosete katt enn Fiffi skal du lete lenge etter. Ho elsker oppmerksomhet, prater til deg og svarer når du snakker til henne. Ho kommer gjerne på fanget for å få kos, og har ikke noe i mot å bli løftet. 

Fiffi er glad i våtmat og godteri, så ho er snar å komme på kjøkkenet når du skal lage mat. 

Fiffi er ikke så veldig glad i andre katter, men en snill kattevenn går helt fint. Ho er også vant til å være ute, så det veldig fint om ho kan få flytte til landlige omgivelser.  

Fiffi er født i 2013. Ho er vaksinert, kastrert og id merket og omplasseres mot et gebyr på 1000 kr. 

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du kunne tenke deg å gi herlige Fiffi et godt hjem. 

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi er en snill og rolig kattepus som er veldig glad i kos. Ho er født i 2015, og ble funnet ute med nyfødte unger. Nussi var da sky og lite vant til mennesker. Nå bor ho i et godt fosterhjem og blir tryggere for hver dag som går. Flere som har vært på besøk, får lov å hilse på ho. Ho er enda litt usikker på brå bevegelser og høye lyder.

Nussi trenger et rolig og tålmodig hjem som er villig til å gi ho tid slik at ho fortsetter å utvikle seg mot en trygg og sosial katt. Nussi vil trives best i et hjem uten andre dyr.

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Snille og søte Karoline er en forsiktig frøken som er født i 2016. Ho var drektig, hjemløs og ikke vant til mennesker da dyrebeskyttelsen fanget ho inn. I dag har Karoline det godt i et fosterhjem hvor ho blir tryggere og tryggere. Ho elsker å bli koset med, og maler og stryker seg inntil deg. Karoline kan ikke løftes enda, men så lenge man holder seg til golvet, sofaen, godstolen eller senga kan man stryke så mye som man ønsker på ho. Karoline er veldig glad i å leke med leker. Laserpeker er det morsomste ho vet, men også små glitterballer og bamser med catnip er fine greier.

Karoline trenger god tid på å bli ordentlig trygg i sitt nye hjem, og trenger et rolig hjem hos noen som har tid og tålmodighet til å jobbe med ho. Ho trives godt med andre katter og hunder og liker å være ute.

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Skjønne, sjenerte Petra søker et rolig og tålmodig hjem hvor får bruke den tida ho trenger på å bli trygg. Petra er født i 2019. Ho er snill og vennlig med de andre kattene på kattehuset, og ho liker å leke. Petra er enda svært forsiktig overfor mennesker, men ho er nysgjerrig og følger med på hva som skjer. Vi tror at Petra vil blomstre opp i det rette hjemmet, gjerne sammen med en snill, trygg og sosial katt. Hunder og små barn blir nok i meste laget.

Casper

Casper

Casper

Casper

Casper

Casper er en stor og flott herremann som er født i 2012. Som liten bodde han i et småbarnshjem, men trivdes ikke med det og flyttet på eget initiativ hjem til en eldre tante i familien. Der hadde han det fredelig og godt helt til matmor måtte på sykehjem. Casper er omgjengelig med andre katter, men vil nok trives vel så godt i et hjem uten andre dyr. Han liker å være ute, og må få mulighet til det i et nytt hjem. 

Casper er ikke mest frempå når det gjelder å søke kos og oppmerksomhet på kattehuset. På tomannshånd er han både kosete og pratsom, og vi er sikker på at han vil blomstre opp i det rette hjemmet. Casper er leken til tross for sin alder, og er ikke sen å be om vi tar frem laserpennen og inviterer til litt lek. 

Casper er helsesjekket, kastrert, vaksinert og chippet. Han omplasseres for kr 1000.

Har du lyst til å gi vår kjære Casper en ny sjanse? Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com

Raggen

Raggen

Raggen

Raggen

Raggen

Raggen

Raggen er en skjønn og snill frøken. Ho er veldig sosial med mennesker, elsker kos og maler nesten før du rekker å stryke på ho. Raggen er ikke så veldig glad i å ligge på fanget, og trives best når ho får ligge ved siden av deg.

Raggen er litt forsiktig av seg, så ho vil nok trives best uten viltre små barn i huset, eller andre dominerende katter. En annen snill pus vil nok gå helt fint. 

Raggen født i 2015. Ho er vaksinert, kastrert og id merket og omplasseres mot et gebyr på 1000 kr.

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du kunne tenke deg å gi denne nydelige pusen et godt hjem.