Adopsjon av katt

Her ser du noen av kattene som venter på et nytt hjem. Det kan også hende vi har katter inne som vi ikke har rukket å legge ut enda, så ta gjerne kontakt på e-post eller melding på Facebook. Vi legger også ut katter på Facebook, så følg oss gjerne der. Før du tar kontakt, ber vi deg om at du leser dette. 

Alle katter får ormekur og helsesjekk ved innkomst. De får behandling for eventuelle sykdommer og skader, og de blir kastrert, ID-merket med chip og vaksinert. For å dekke noen av utgiftene, tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1000 for voksne katter (over 1 år) og kr 1200 for kattunger (under 1 år). 

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi er en snill og rolig kattepus som er veldig glad i kos. Ho er født i 2015, og ble funnet ute med nyfødte unger. Nussi var da sky og lite vant til mennesker. Nå bor ho i et godt fosterhjem og blir tryggere for hver dag som går. Flere som har vært på besøk, får lov å hilse på ho. Ho er enda litt usikker på brå bevegelser og høye lyder.

Nussi trenger et rolig og tålmodig hjem som er villig til å gi ho tid slik at ho fortsetter å utvikle seg mot en trygg og sosial katt. Nussi vil trives best i et hjem uten andre dyr.

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Snille og søte Karoline er en forsiktig frøken som er født i 2016. Ho var drektig, hjemløs og ikke vant til mennesker da dyrebeskyttelsen fanget ho inn. I dag har Karoline det godt i et fosterhjem hvor ho blir tryggere og tryggere. Ho elsker å bli koset med, og maler og stryker seg inntil deg. Karoline kan ikke løftes enda, men så lenge man holder seg til golvet, sofaen, godstolen eller senga kan man stryke så mye som man ønsker på ho. Karoline er veldig glad i å leke med leker. Laserpeker er det morsomste ho vet, men også små glitterballer og bamser med catnip er fine greier.

Karoline trenger god tid på å bli ordentlig trygg i sitt nye hjem, og trenger et rolig hjem hos noen som har tid og tålmodighet til å jobbe med ho. Ho trives godt med andre katter og hunder og liker å være ute.

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Skjønne, sjenerte Petra søker et rolig og tålmodig hjem hvor får bruke den tida ho trenger på å bli trygg. Petra er født i 2019. Ho er snill og vennlig med de andre kattene på kattehuset, og ho liker å leke. Petra er enda svært forsiktig overfor mennesker, men ho er nysgjerrig og følger med på hva som skjer. Vi tror at Petra vil blomstre opp i det rette hjemmet, gjerne sammen med en snill, trygg og sosial katt. Hunder og små barn blir nok i meste laget.

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Nydelige lille Fiffi er født ca 2013. Fiffi er en rolig og snill katt som er glad i kos. Ho liker å ha mulighet for å være både ute og inne. 

Fiffi har dessverre tannsykdommen TR (tidligere kalt FORL) og trenger livslang oppfølging av veterinær med tannrøntgen/-rens og trekk av tenner etterhvert som de angripes av sykdommen. Ho var sist inne til tannrøntgen og trakk en tann i juni. TR er forkortelse for ”Tooth Resorption” (tannedbrytning), og er en sykdom som rammer svært mange katter. 

Fiffi er kastrert, vaksinert og ID-merket og omplasseres for 1000 kr. 

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Fiffi et nytt godt hjem.

Amandus

Amandus

Amandus

Amandus

Amandus

Sjarmøren Amandus er rolig fyr som er glad i kos. Han liker ikke så godt å løftes, men kan øves til å klare det. Han liker ikke bilkjøring og bur så godt, og er dermed ikke en katt man tar med seg på helgeturer til hytta og lignende. 

Amandus har hatt en trøblete fortid som hjemløs, men med årene har han blitt tryggere og tryggere. Han bør ha et rolig hjem uten små barn, gjerne i landlige omgivelser. Han vil trenge del tid som innekatt i sitt nye hjem, så han er hundre prosent trygg før han begynner å være ute.

Amandus er født ca 2014. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket og omplasseres for 1000 kr.

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Amandus et nytt godt hjem.

Balu

Balu

Balu

Balu

Balu er en snill og grei katt som setter pris på litt kos og oppmerksomhet. Han har tidligere bodd i en familie med små barn, men kom tilbake til Dyrebeskyttelsen i sommer. Han bor nå på kattehuset i Alta. Han er ingen bråkmaker og er tålmodig med de andre kattene. Likevel tror vi at han kan trives minst like godt med å være den eneste katten i huset. Så vidt vi vet, har han ikke bodd sammen med hunder tidligere. 

Balu har en utfordring: Han har hatt en tendens til å vandre tilbake til et nabolag hvor han skal ha bodd en periode av livet sitt. Vi vet ikke hva som trekker han dit. 

Balu er en katt som liker å være ute. Hvis han skal omplasseres som innekatt, må han ha tilgang til en god luftegård. Om han skal være utekatt, bør det nye hjemmet ikke være i Alta. Han bør holdes inne en god stund før han får begynne å gå ut, og da være utstyrt med gps. 

Balu er født i 2016. Han er helsesjekket, kastrert, vaksinert og chippet. Han omplasseres for kr 1000. 

Har du lyst til å gi vår kjære Balu en ny sjanse? Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com

Baylies

Baylies

Baylies

Baylies

Baylies er en fin frøken som er født i 2015. Ho var høygravid da ho kom til oss i sommer, og har vært en god mor for sine fem små. Nå er ungene ute av redet, og mor er kastrert og klar for å finne et nytt hjem. Baylies er en utrolig snill og god katt som er glad i kos og oppmerksomhet. Etter at ungene flyttet ut, har ho også vist en mer leken side. Selv om Baylies ikke er så stor, har ho god kustus på de andre kattene på kattehuset. Baylies er vant med å være ute, og trenger et hjem med mulighet til det. 

Baylies er helsesjekket, kastrert, vaksinert og chippet. Ho omplasseres for kr 1000.  

Har du lyst til å gi vår kjære Baylies en ny sjanse? Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com

Casper

Casper

Casper

Casper

Casper er en stor og flott herremann som er født i 2014. Han har hatt et rolig og trygt hjem hos noen eldre mennesker, helt til han ikke kunne bo der mer, og kom til oss i sommer. Casper er omgjengelig med andre katter, men vil nok trives vel så godt i et hjem uten andre dyr. Han liker å være ute, og må få mulighet til det i et nytt hjem. Casper er ikke mest frempå når det gjelder å søke kos og oppmerksomhet på kattehuset. På tomannshånd er han både kosete og pratsom, og vi er sikker på at han vil blomstre opp i det rette hjemmet. 

Casper er helsesjekket, kastrert, vaksinert og chippet. Han omplasseres for kr 1000. 

Har du lyst til å gi vår kjære Casper en ny sjanse? Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com

Leana

Leana

Leana

Leana

Nydelige Leana er en rolig frøken som er glad i kos og oppmerksomhet. Ho er veldig forsiktig av seg, men vi vet ho blomstrer opp i det rette hjemmet. Leana ble nemlig adoptert fra oss i april, og ho pratet og malte omtrent fra ho satte potene innenfor døra. Ho var aldri langt unna matmor og armkroken hennes. På grunn av allergi måtte Leana dessverre flytte tilbake til kattehuset og vi leter nå etter et nytt hjem til henne. 

Leana blir lett skremt, og trenger et rolig hjem. Når ho blir redd krøker ho seg bare sammen, og biter, freser eller klorer aldri. Leana er redd enkelte menn og gutter, men godtar at de tar på ho. Jenter og damer har ho ikke noe problem med, og vi håper derfor at det finnes en snill og stødig dame der ute som savner en slik vakkerskatt som Leana. 

Leana er født ca 2014, og har ingen kjente helseproblemer. Ho har en flott tykk pels som krever jevnlig børsting. Ho er selvfølgelig kastrert, vaksinert og ID-merket, og omplasseres for kr 1000.

Ta kontakt med postdbfinnmark@gmail.com om du er kvinnen for Leana.