Adopsjon av katt

Her ser du noen av kattene som venter på et nytt hjem. Det kan også hende vi har katter inne som vi ikke har rukket å legge ut enda, så ta gjerne kontakt på e-post eller melding på Facebook. Vi legger også ut katter på Facebook, så følg oss gjerne der. Før du tar kontakt, ber vi deg om at du leser dette. 

Alle katter får ormekur og helsesjekk ved innkomst. De får behandling for eventuelle sykdommer og skader, og de blir kastrert, ID-merket med chip og vaksinert. For å dekke noen av utgiftene, tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1000 for voksne katter (over 1 år) og kr 1200 for kattunger (under 1 år). 

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi

Nussi er en snill og rolig kattepus som er veldig glad i kos. Ho er født i 2015, og ble funnet ute med nyfødte unger. Nussi var da sky og lite vant til mennesker. Nå bor ho i et godt fosterhjem og blir tryggere for hver dag som går. Flere som har vært på besøk, får lov å hilse på ho. Ho er enda litt usikker på brå bevegelser og høye lyder.

Nussi trenger et rolig og tålmodig hjem som er villig til å gi ho tid slik at ho fortsetter å utvikle seg mot en trygg og sosial katt. Nussi vil trives best i et hjem uten andre dyr.

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Karoline

Snille og søte Karoline er en forsiktig frøken som er født i 2016. Ho var drektig, hjemløs og ikke vant til mennesker da dyrebeskyttelsen fanget ho inn. I dag har Karoline det godt i et fosterhjem hvor ho blir tryggere og tryggere. Ho elsker å bli koset med, og maler og stryker seg inntil deg. Karoline kan ikke løftes enda, men så lenge man holder seg til golvet, sofaen, godstolen eller senga kan man stryke så mye som man ønsker på ho. Karoline er veldig glad i å leke med leker. Laserpeker er det morsomste ho vet, men også små glitterballer og bamser med catnip er fine greier.

Karoline trenger god tid på å bli ordentlig trygg i sitt nye hjem, og trenger et rolig hjem hos noen som har tid og tålmodighet til å jobbe med ho. Ho trives godt med andre katter og hunder og liker å være ute.

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Petra

Skjønne, sjenerte Petra søker et rolig og tålmodig hjem hvor får bruke den tida ho trenger på å bli trygg. Petra er født i 2019. Ho er snill og vennlig med de andre kattene på kattehuset, og ho liker å leke. Petra er enda svært forsiktig overfor mennesker, men ho er nysgjerrig og følger med på hva som skjer. Vi tror at Petra vil blomstre opp i det rette hjemmet, gjerne sammen med en snill, trygg og sosial katt. Hunder og små barn blir nok i meste laget.

Pusi

Pusi

Pusi

Pusi

Pusi

Pusi er en kosete og snill katt med silkemyk og skinnende pels. Ho er født ca 2015. Pusi ønsker seg et hjem uten andre dyr. Nå bor ho på kattehuset og er ikke så godt fornøyd med de innpåslitne og nysgjerrige samboerne sine. Ho vil nok trives best i et rolig hjem med voksne folk.

Pusi har akkurat vært inne til tannrøntgen/-rens og trukket en knekt hjørnetann. Ho er selvsagt også kastrert, vaksinert og ID-merket. 

Pusi omplasseres for 1000 kr. 

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Pusi et nytt godt hjem.

Pelle

Pelle

Pelle

Pelle

Pelle er en snill pusegutt som er født ca 2019. Han er kosete og glad i folk. Det er litt variabelt hvordan han går overens med de andre kattene på kattehuset, men er enda under tilvenning. Han har nok ingen erfaring med hunder. 

Pelle er kastrert, vaksinert og ID-merket og omplasseres for 1000 kr. 

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Pelle et nytt godt hjem.

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Fiffi

Nydelige lille Fiffi er født ca 2013. Fiffi er en rolig og snill katt som er glad i kos. Ho liker å ha mulighet for å være både ute og inne. 

Fiffi har dessverre tannsykdommen TR (tidligere kalt FORL) og trenger livslang oppfølging av veterinær med tannrøntgen/-rens og trekk av tenner etterhvert som de angripes av sykdommen. Ho var sist inne til tannrøntgen og trakk en tann i juni. TR er forkortelse for ”Tooth Resorption” (tannedbrytning), og er en sykdom som rammer svært mange katter. 

Fiffi er kastrert, vaksinert og ID-merket og omplasseres for 1000 kr. 

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Fiffi et nytt godt hjem.

Amandus

Amandus

Amandus

Amandus

Amandus

Sjarmøren Amandus er rolig fyr som er glad i kos. Han liker ikke så godt å løftes, men kan øves til å klare det. Han liker ikke bilkjøring og bur så godt, og er dermed ikke en katt man tar med seg på helgeturer til hytta og lignende. 

Amandus har hatt en trøblete fortid som hjemløs, men med årene har han blitt tryggere og tryggere. Han bør ha et rolig hjem uten små barn, gjerne i landlige omgivelser. Han vil trenge del tid som innekatt i sitt nye hjem, så han er hundre prosent trygg før han begynner å være ute.

Amandus er født ca 2014. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket og omplasseres for 1000 kr.

Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com om du vil gi Amandus et nytt godt hjem.