• Chiko søker drømmehjemmet! <3

  Spirrevippen vår Chiko søker sitt forevig drømmehjem!

  Chiko er en 1,5 år gammel husky mix. Han er en flott hund med mye potensiale. Han er såpass ung at hvis man bare har litt erfaring med hund klarer man nok å forme han akkurat slik man ønsker at han skal være. 😊

  Chiko eeelsker lange trimturer, han er snill som dagen er lang og kjempe glad i kos.
  Han går fint overens med andre hunder, tisper som hanner. Chiko kan fint være alene hjemme noen timer uten at han gjør noe galt. Han kan også stå ute i bånd alene, men da bjeffer han en del. Er ingen problem for Chiko å kjøre bil. :-)

  Vi overtok Chiko for en stund siden nå og Chiko er i fosterhjem i Alta. Fosterfar synes at Chiko er en flott hund som fortjener det beste. Når vi fikk Chiko var han veldig understimulert både fysisk og mentalt. Det begynner og komme seg nå. Fosterfar tar en lang god tur med han stortsett hver dag, noen ganger flere.

  Chiko er en stor hund og har behov for mye trim hver dag helst. Så det er et krav at nytt hjem har tid og overskudd til det. Han trenger også å få bruke hodet og jobbe litt.
  Han har noen unoter, den værste er at han kan finne på å hoppe for å nappe i fingre og hender. Dette er noe han anser som lek og synes er kjempe artig. Fosterfar har jobbet iherdig med å få plukket bort denne uvanen, men den henger enda litt igjen. Virker som det for det meste skjer når han er oppspilt og når han er ute på tur, og da gjerne hvis du prøver å jogge med han.

  Chiko passer nok best hos aktive friluftsmennesker uten små barn.

  Vi har som krav at ny eier har god kunnskap med unghund og har godt med tid til å jobbe med Chiko for å få bort unoter slik at dette ikke blir større problemer i framtiden.
  Ønsker du deg en ivrig tur kamerat og en trofast venn som er der for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! <3

  Chiko er vaksinert og id merket, han er også kjemisk kastrert. Og selvfølgelig har han fått en helsesjekk og er frisk som en fisk 😊

  Omplasseringsgebyr for Chiko er 4000 kr. Dette er med på å dekke noen av de utgiftene vi har hatt på han.
  Ta kontakt på PM på facebook siden vår eller mail: postdbfinnmark@gmail.com for en hyggelig hundeprat. 🐶🐶🐶