Kattene i dette albumet har behov for fosterhjem hvor de kan bo til de finner et hjem for alltid. Vi dekker utgifter til veterinær, mat og sand og låner nødvendig utstyr ut. Vi går nå inn i vår andre sommersesong uten at vi har et hjelpesenter/kattehus. Vi er svært bekymret for hvordan vi skal klare å hjelpe de mange som trenger det uten å ha flere fosterhjem i beredskap. Det har allerede begynt å tikke inn meldinger, og utover sommeren og høsten vet vi at det bare vil øke på med meldinger om hjemløse drektige katter, kattemødre som har født sine små ute i krypkjellere, vedskjul og lignende, morløse kattunge, katter som blir dumpet eller forlatt alene pga ferie og flytting, osv... Kan du hjelpe eller vil du vite mer, så nøl ikke med å ta kontakt! Send oss en melding eller e-post til postdbfinnmark@gmail.com

 • Gina søker fosterhjem uten andre dyr!

  Gina på 6 år er en liten pus med en stor personlighet. Ho er nysgjerrig og liker å være med der det skjer.

  Gina er leken og veldig glad i mennesker. Ho er heller ikke redd fremmede. Ho elsker kos, og ligger gjerne på fanget eller i senga om natta. Men ho er også selvstendig og trenger ikke å få oppmerksomhet hele tida. Ho vet hva ho vil, og kan være ganske sta.

  Gina har det best om ho slipper å bo med andre dyr. Ho må også få lov til å være ute når ho er blitt kjent i nytt hjem. Ho passer nok best i et hjem med bare voksne eller med litt større barn.

  Gina er vaksinert, kastrert og ID-merket. Omplasseringsgebyret er kr 850.

  Høres Gina ut som pusen for deg? Ta kontakt på postdbfinnmark@gmail.com